Lewis Hamiltons 2010 McLaren Mercedes F1-bil går på auktion

Kildeknude: 869326

Lewis Hamilton har kørt i Formel 1 siden 2007, og vinderen af ​​flere mesterskaber har vundet mange løb. Men ingen af ​​førerens tidligere race-vindende biler er nogensinde blevet offentliggjort auktion. Det ændrer sig til sommer hvornår RM Sotheby's auktioner over en McLaren F1-racer, som Hamilton kørte i 2010-sæsonen.

McLaren-Mercedes MP4-25A racerbilen er chassis nummer 1 og har sin sølv-og-røde Vodafone-farve. Hamilton vandt den tyrkiske Grand Prix, det canadiske grandprix og det belgiske grandprix den sæson.

Auktionen finder sted i forbindelse med det britiske Grand Prix på Silverstone den 17. juli. Salget afholdes lørdag eftermiddag, lige forud for Sprint Qualifying Race. Formel 1-løbet finder sted dagen efter, søndag. I et unikt – og passende – twist vil bilen faktisk køre banen i hastighed under budgivningen. Hvorvidt det vil safte den endelige salgspris, er endnu uvist; forudsalgsauktionens skøn for bilen er $5-$7 millioner.