Shiba Inu (SHIB) vinder 2022 BitPay Brackets-turnering

Kildeknude: 1250339

En mester er blevet kåret! Med en afgørende sejr i hver runde er Shiba Inu vinderen af ​​2022 BitPay Brackets! Shib-hæren blev antændt og stemt i hobetal for at drive SHIB gennem turneringen.

BitPay Brackets opsummering: sleeper coins rally, men SHIB ARMY erobrer

Vi startede med 16 af de bedste mønter og gav dig magten til at krone en mester. Gennem hele turneringen så vi overraskende forstyrrelser, tætte kampe, der kom ned til de allersidste minutter af afstemningen og et par blow-outs, der så ud til at være overstået, før de overhovedet startede.

Bemærkelsesværdige forstyrrelser, neglebitere og blow outs

• Polygon (MATIC)¹⁴ fik en Askepot-historie til at løbe for i sidste ende at møde op med Shiba Inu (SHIB)¹²  i finalen.
  • Topfrø USD-mønt (USDC)³ blev slået ud i en tidlig exit falder til Polygon (MATIC)¹⁴.
  • Fan favorit Dogecoin (DOGE)¹¹ forlod turneringen i runde 1 efter at have konfronteret med Solana (SOL)⁶.
  • Cardano (ADA)⁷ gik gennem de første to runder med hovedet fuld af damp, men kom til sidst til kort til mester Shiba Inu (SHIB)¹².
  • Populær BNB (BNB)² tabte en tæt kamp til Polygon (MATIC)¹⁴ at gå glip af finalen.
  • Shiba Inu (SHIB)¹² var den klare skiller sig ud gennem hele turneringen, og vandt hver af sine kampe med et overvældende flertal.

Tak til kryptofællesskabets medlemmer, der stemte og deltog i dette års BitPay Brackets-turnering! Alle dem, der stemte i hver runde, vil deltage for at vinde fede BitPay-præmier og vil blive underrettet via e-mail, når vinderne er fundet. Vi ses i 2023 til endnu en vild turnering!