DHM Winter - SpeCial, Nizza, TeebuL voittaa alueellisia voittoja

Lähdesolmu: 1877362

Talvikauden kolme ensimmäistä mestaria on ratkaistu erityinen voitti Latinalaisen Amerikan 14. kauden peräkkäin, Kiva ottaa Taiwanin, HK: n, Macaon ja Japanin tittelin takaisin Hasilta ja TeebuL voitti kaikkien aikojen ensimmäisen tittelin Oseaniassa/muualla Aasiassa.

Latinalainen Amerikka

[kuvan lataus]

erityinen oli jo ollut uber-hallitseva pelaaja Latinalaisessa Amerikassa pelatessaan Koreasta, joten tuskin oli yllätys, että hän halusi jälleen alueellisen kruunun palattuaan takaisin Meksikoon. Silti se ei ollut kakku-kävely Juanitolle, koska hän vain tuskin voitti Brasilian Kelazhur-jotka palasivat äskettäin kokopäiväiseen tilaan-voittajaryhmän finaalissa.

Finaali meni kuitenkin odotetusti tällaisen ylivoimaisen alueellisen toimijan kannalta. Cham, joka oli jo kerran pyyhkäissyt SpeCialin aiemmin pudotuspeleissä, ansaitsi finaalin uusintaottelun ottamalla Kelazhurin alemman sarjan finaalissa. Valitettavasti Chamille asiat eivät sujuneet paremmin finaaleissa, koska Spexxalin epätavalliset 2-kasarmi Reaper -avaajat avasivat hänet. Tuloksena oli SpeCialin toinen 3-0-voitto (4-0 voittaja-haarukkamallin lisäyksen kanssa), mikä teki ennalta päätetyn.

SpeCial on nyt voittanut kaikki kuusi Latinalaisen Amerikan aluetta EPT/DHM -järjestelmässä ja voittanut neljätoista peräkkäistä Latinalaisen Amerikan aluetta (tai jopa enemmän turnausluokituksesta riippuen), kun lisätään WCS- ja Copa America -linjoja.

Taiwan / Hong Kong / Macao / Japani

Kiva voitti taistelun Taiwanin ylivallasta ja voitti kilpailijansa Onko ottamaan aluemestaruuden uudelleen. Nizzan trendi olla paras pelaaja tavallisissa makropeleissä jatkui 4-1-finaalissa, ja hän pisteytti Hasin viimeisen GG: n sormella heiluttamalla kameraan (takaisin Hasin omalle voittoseremonia edellisellä kaudella).

Nice on nyt voittanut neljä EPT/DHM -alueellista titteliä Taiwanissa, kun taas Has on voittanut kaksi muuta kautta. Ilman ilmeisiä haastajia odottamassa siipiä, tämä Protoss -duopoli näyttää todennäköisesti jatkuvan tulevina kausina.

Oseania ja muu Aasia

Kolmen kauden hallituskausi Anturi päättyi Oseaniassa/Muualla Aasiassa, ja puolustava mestari lähti lohkovaiheessa. Kaaoksen keskellä, TeebuL tarttui tilaisuuteen ja voitti uransa ensimmäisen OCE: n alueellisen ja ensimmäisen suuren mestaruuden. Hän ansaitsi Pakistanille myös yhden merkittävimmistä voitoistaan ​​StarCraft II: ssa (ellei merkittävin) pelatessaan turnauksessa Yhdistyneen kuningaskunnan ja Pakistanin kaksoiskansalaisena.

Teebul valloitti nopean Blink-DT-tyylin Seither suuressa finaalissa, hämmentäen australialaista vakaumusta ja väittäen yksipuolisen 4-0-voiton.

Teebulin voiton myötä Oseania/Rest-of-Asia on edelleen yksi DHM: n arvaamattomimmista alueista, ja sillä on neljä ainutlaatuista mestaria kuudessa vuodessa (Probe, RiSky, EnDerr, Teebul).