ESL Open Week # 77: Parannus kaksinkertaistuu, HeroMarines voittaa EU: n

Lähdesolmu: 949034

ESL Open Cups -sahan viikko # 77 (Wiki)Parantaa kaksinkertaistaa voittonsa edellisestä viikosta ja voittaa sekä korealaiset että amerikkalaiset versiot (Wiki)HeRoMaRinE sai takaisin lopullisen palkinnon Euroopassa täydestä Terran-pyyhkäisystä.

Parantaa repi läpi suurimman osan korealaisesta hakasuljeesta pudottamatta karttaa, jopa ajanut yli (Wiki)Luoja 3-0 välierissä (Creator oli poistanut mahdollisesti vaarallisen esteen (Wiki)Kuori aiemmin). Finaalissa Cure löysi vihdoin vastustajan, joka pystyi taistelemaan hänen haasteessaan (Wiki)Aurinko-. KaiZi Zerg oli kuitenkin myös risteilyt hänen puoleensa läpi (Wiki)MacSed onnistui varastamaan kartan turnauksen paras kolmesta -kierrosten aikana. Näytti siltä, ​​​​että Solar lukitsee helpon voiton, kun hän nousi nopeasti 2-0 Curen yli, mutta Cure taisteli takaisin voittaakseen lopulta 3-2 käänteisellä pyyhkäisyllä.

Curen uusin tallikaveri Dragon Phoenix Gamingissa – äskettäin kotiutettu (Wiki)sankari— osallistui myös turnaukseen, mutta putosi varhain vastaan (Wiki)Ragnarök vanhojen CJ Entuksen veljien kaksintaistelussa. RagnaroK voitti itsensä (Wiki)Cham, Solarin välierävastustaja, joka onnistui saamaan kasaan melko vakaan juoksun voitolla (Wiki)Kiva samoin.

Puolalainen Protoss (Wiki)Krystianer osoitti maanantaina tähän mennessä parhaan ESL Open Cupin Euroopan juoksunsa (Wiki)Vanja, (Wiki)Neeb, (Wiki)sielu ja (Wiki)peikko pudotuspelissä päästäkseen finaaliin. Jälleen kerran Zest osallistui EU-painokseen paetakseen hidas myöhäisiä tunteja korealaisilla tikkailla ja lähti (Wiki)Lilbow ja (Wiki)Gerald ennen kuin hänet pysäytti nuori kroatialainen Protoss-peikko, joka oli jo vallannut (Wiki)Bly ja (Wiki)MaxPax tässä vaiheessa, mikä tekee tästä puoliskosta todellakin kaoottisen tapauksen, jossa monet suuret nimet putosivat aikaisin. Heidän joukossaan oli myös (Wiki)Esitysaika, joka ei voinut voittaa sielua. Selvittyään, missä kaikki nämä suuret nimet epäonnistuivat, Krystianer todella oli yllätysfinalisti hakasulkujen tuolta puolelta.

Verrattuna tähän täydelliseen anarkiaan, turnauspuun ylempi puolisko oli paljon kesytetympi HeRoMaRinE viedä ulos (Wiki)Outo ja (Wiki)Lambo ennen uutta kohtalokasta tapaamista (Wiki)Clem. Ikivanha kaksintaistelu alkoi tasaisella karttojen vaihdolla pakottaakseen viidennen ja ratkaisevan pelin Romanticidesta, jonka saksalainen vaati itselleen. Finaalit olivat tässä vaiheessa muodollisuus, sillä Big Gabe ei ollut aikeissa antaa Krystianerin ottaa palkintoaan, kun hänen täytyi vain kamppailla Clemiä vastaan ​​ja varmisti voiton hallitsevalla 3-0:lla.

Epätodennäköinen suoritus määritteli myös yhden puolen kannattimesta ESL Open Cupin #77 amerikkalaisessa versiossa: (Wiki)RazerBlader flirttaili pudotuksen kanssa jokaisessa ottelussaan, mutta lopulta selvisi voitosta (Wiki)ForGG, MaxPax ja Nizza päästäkseen semifinaaliin, jossa hän pystyi ottamaan Curelta ainakin yhden kartan ennen kuin hän voitti itsensä. Lopullinen turnauksen voittaja oli jo selvinnyt (Wiki)Kultainen, (Wiki)Tulevaisuus ja (Wiki)Onko Tässä vaiheessa brittiläinen Terran ei siis ollut hänen suurin este matkalla kohti finaalia. Turnauspuun toisella puolella hän näki hänet alas (Wiki)TOP ja (Wiki)scarlett, ennen kuin uusi DPG-soitin putosi niukasti (Wiki)Astrea. Kultainen lohikäärme varmisti siten oman paikkansa välierissä ja oli yhden kartan päässä Zestin pyyhkäisystä ja finaaliin pääsystä, mutta Zest onnistui nappaamaan tiensä takaisin sarjaan ja saavuttamaan käänteisen pyyhkäisyn. Jälleen kerran finaalissa seurasi kaksintaistelu joukkuetovereiden välillä siitä, kuka voi lunastaa lopullisen palkinnon – tässä tapauksessa Terran-pelaaja nousi ykköseksi ja varmisti viikon toisen voittonsa lisäksi myös toisen voiton amerikkalaisessa sarjassa. viikoittaisesta turnaussarjasta peräkkäin.

Kiitos kumppanuus Shopifyn kanssa, ESL: n avoimen Cupin voittajat ansaitsevat 250 dollaria palkintorahaa ja 10 ESL Pro Tour -pistettä. Toiseksi sijoittuneet pelaajat ansaitsevat 5 ESL Pro Tour -pistettä ja 150 dollaria. Neljän parhaan sijan takaa vähintään 4 dollaria sekä 100 ESL Pro Tour -pistettä. Ylimpään 2: een maksaminen maksaa 8 dollaria. ESL Open Cup -kilpailujen painos nro 50 järjestetään 4. (Korea) ja 5th of July (Eurooppa ja Amerikka).