ESL Open Week #87: Luoja, HeroMarine, Zest -voitto

Lähdesolmu: 1866272

ESL Open Cupin painos nro 87 toisti meille täydellisesti viikon 86 tulokset, ja (Wiki)Luoja viimeistelemällä hattutempun Koreassa (Wiki)HeRoMaRinE ja (Wiki)Kuori Molemmat ottivat voittoja Euroopassa ja Amerikassa.

Luoja voitti sunnuntaina kolmannen perättäisen ESL Open Cup Korean -tapahtumansa ja teki sen tällä hetkellä vaikuttavimmalla juoksullaan. Otetaan alas (Wiki)Onko ja (Wiki)Classic (joka oli jo järkyttynyt (Wiki)Zoun), Luoja kohtasi vaikean testin (Wiki)Parantaa välierissä. Vanha Cup-kuningas onnistui nousemaan 2-1 ylöspäin, mutta hänen äskettäinen TvP-huonovointisuutensa iski jälleen, kun hän luovutti 3-2-voiton Creatorille. Turnauspuun toisella puolella, (Wiki)Kuori vei itselleen polun lopulliseen välienselvitykseen tappamalla (Wiki)GuMiho, (Wiki)uThermal (joka valitsi jälleen korealaisen seikkailun), ja (Wiki)Jakaus. Vaikka suurin osa faneista suosisi Zestia paperilla olevan Creatorin sijaan, Team NV Protossia ei voitu pysäyttää yöllä. Luoja otti yhden kartan toisensa jälkeen finaalissa murskaamalla Zestin 3-0-pisteytyksellä saadakseen kultaisen kolmen turpeensa.

Pelkästään hopeasta pettynyt Zest yritti myös maanantaina ajaa läpi Euroopan sarjan ja otti jälleen uThermalin matkalla välieriin. Tällä kertaa kuitenkin (Wiki)MaxPax pystyi estämään Dragon Phoenix Gaming -pelaajan pääsemästä finaaliin ja voittanut 3-1-voiton korealaisesta voitettuaan jo menestyksen GuMihoa vastaan, (Wiki)Harstem ja (Wiki)Vanja. Finaalista tulisi uusintaottelu kahden viikon takaisesta finaalisarjasta, kuten HeRoMaRinE murskasi jälleen mitä tahansa vastustajaa, joka kohtasi virheettömät maalit: 2-0 (Wiki)Denver, 2-0 (Wiki)Henki, 3-0 (Wiki)Esitysaika- Iso Gabe oli isossa rullassa. MaxPax rikkoi saksalaisen voittamattomuuden auran varastamalla häneltä yhden kartan, mutta muuten HeRoMaRinE näytti silti liian vankalta tanskalaiselle. Tämä lukitsee yhdeksännen kultamitalin ESL Open Cup Europe for Big Gabe -kaudella. Toiseksi, Ro16 esiintyy molemmilta (Wiki)VauvaMarine ja (Wiki)Arrogfire merkitsevät merkkejä menestyksestä Euroopan nuoremmille pelaajille. Tulemme varmasti seuraamaan heidän uraansa suurella mielenkiinnolla.

Kolmas kerta on viehätys, eikö? Kuori ei ehkä onnistunut ottamaan kultaa Koreassa ja Euroopassa, mutta synkällä päättäväisyydellä Protoss onnistui lopulta varmistamaan ensimmäisen sijan amerikkalaisessa painoksessa. Kostettuna Creatorille Korean palvelimen finaalin menetyksestä, Zest voitti myös (Wiki)Kiva semifinaalissa päästäkseen lopulliseen sarjaan pudottamatta yhtä karttaa. Cure, Zestin joukkuetoveri ja monien online -finaalien kilpailija tänä vuonna, veloitettiin kannattimen toiselta puolelta liittyäkseen sinne. Terran voitti uThermalin, mikä merkitsi hollantilaisen kolmatta korealaisen pudotusta kolmessa kupissa, ennen kuin voitti (Wiki)Byun välierissä. Shopify Rebellionin pelaaja oli koonnut itselleen vankan juoksun lyömällä (Wiki)Cyan ja PartinG, mutta jälleen jäämättä TvT: hen. DPG -kollegoiden välisessä yhteenotossa Zest otti nopeasti ylivoiman ja suoritti menestyksekkäästi tämän viikon kultahaun viimeisellä mahdollisuudella. Sekä hän että Cure saavat tällä kaudella kuusi voittoa amerikkalaisessa painoksessa.

Kiitos kumppanuus Shopifyn kanssa, ESL: n avoimen Cupin voittajat ansaitsevat 250 dollaria palkintorahaa ja 10 ESL Pro Tour -pistettä. Toiseksi sijoittuneet pelaajat ansaitsevat 5 ESL Pro Tour -pistettä ja 150 dollaria. Neljän parhaan sijan takaa vähintään 4 dollaria sekä 100 ESL Pro Tour -pistettä. Ylimpään 2: een maksaminen maksaa 8 dollaria. ESL Open Cup -kilpailujen painos nro 50 järjestetään 12. (Korea) ja 13 syyskuu (Eurooppa ja Amerikka).