RETAP: EPICENTER Finaalit | SK Gaming vs Virtus.pro

Lähdesolmu: 1899012

Se kaikki oli a Counter-Strike: Global Offensive fani voisi pyytää, kun kaksi huipulle palaavaa joukkuetta taisteli EPICENTER 2017 -finaalissa.

Turnauksen yllätystiimi Virtus.pro otti vastaan ​​SK Gaming -joukkueen täyttöä käyttäen. Se oli kiistatta yksi CS:GO:n historian parhaista grand finaaleista. Jos unohdat sen, sinun pitäisi potkia itseäsi.

tulokset

Muistettava sarja

SK Gamingin ja Virtus.pron kilpailun, useiden jatko-aikojen ja kaikkien osallistujien maailmanluokan pelien välissä Pietarin yleisö ja katsojat kotona saivat upean sarjan.

Sarjan ensimmäisessä kartassa VP räjähti paalupaikalle risteilyllä voittoon Miragella. SK vastasi suurella 16:6 voitolla toisella kartalla, Inferno. Junassa sarja meni ylikierrokselle. SK palasi ensimmäisen puoliajan 3:12-tappiosta pakottaakseen sarjan ensimmäisen jatkoajan. He hoitivat liiketoimintaa ja voittivat suuren jatkoajalla.

Peli 4 osoitti, että VP:llä oli myös runsaasti paluupotentiaalia. Ensimmäisellä puoliajalla huimasti ja sarjan ollessa linjalla he menivät 10:3 Cachelle varmistaakseen lopullisen pelin.

Mukulakivi, päivän lopullinen kartta, oli niskasta koko matkan, ja se piti ratkaista kahdella jatkoajalla, kun SK tuli voittajaksi.

Tähti ja Stand-in

Tietysti Marcelo “coldzera” Davidilla oli vahva päivä 130 tapolla ja arvosanalla 1.27, mutta Immortals-paidassa pukeutunut mies oli kiistatta päivän tärkein pelaaja. Ricardo “boltz” Prass teki 114 tappoa ja tasoitti Filip “NEO” Kubskin kanssa ottelun toiseksi korkeimman arvosanan 1.16:lla.

SK:n tulee ehdottomasti olla vakuuttunut siitä, että nuori mies voi antaa panoksensa joukkueeseen, jos hänestä tulee pysyvä jäsen.