Lakers verslaan Pacers in aanvallende uitbarsting

Bronknooppunt: 2525637

The Lake Show nam het zondagavond op tegen de Indiana Pacers en hoopte hun derde wedstrijd op rij te winnen. Ze zouden het moeten doen zonder hun beste driepuntsschutter D'Angelo Russell, die afwezig was vanwege een niet-covid-ziekte.

De sleutel voor paars en goud zou zijn om hun wijd open drieรซn neer te halen en ervoor te zorgen dat ze de verf aanvallen.

De Lakers waren in staat om de bal naar Anthony Davis te voeren terwijl ze Spencer Dinwiddie erbij betrokken hadden, die in de eerste helft 12 punten had op 4 voor 6 schieten.

Hoewel ze ontevreden waren over hun defensieve optreden, wisten de Lakers in de rust een voorsprong van 68-72 te nemen. Een overwinning lag voor de hand als ze de omzet konden beperken en tijdig konden stoppen.

Dinwiddie opende het derde kwart door back-to-back drieรซn te slaan en inspireerde de Lakers tot een aanvallende golf. Austin Reeves kon naar believen naar de basket rijden, terwijl hij daarbij een paar drieรซn pakte. Reeves had 11 punten en kon de luide 19 van Pascal in de derde teniet doen.

De Lakers wisten een voorsprong van 17 punten te nemen in de laatste periode, maar lieten de Pacers met nog 7 minuten te gaan terug naar een achterstand van 8 punten. De voorsprong schommelde op 5 tot 3 uur, toen een lay-up van LeBron James drie en Davis de Pacer-run stopte.

Nu Indiana op de rand van een comeback stond, kwamen ze uiteindelijk tijd tekort toen een AD-floater de Lakers met 8 voorsprong opleverde met minder dan een minuut te gaan.

Hoewel de Pacers het spel interessant maakten door het vuile spel vroeg te spelen, wonnen de Lakers uiteindelijk met 150-145, waarmee ze het hoogste aantal punten ooit scoorden tegen hun rivaal uit de Eastern Conference. Dit was ook de eerste keer sinds 150 dat ze de grens van 1987 bereikten.

Dinwiddie eindigde met 26 punten in het seizoen en sprak over zijn rol bij het vullen van Russells schoenen. "Ik had een meer vertrouwde positie met de bal in mijn handen, ik denk dat ik me in mijn carriรจre heb kunnen aanpassen."

Dinwiddie is meer dan in staat om de aanvallende last van een team te dragen en zal in de toekomst van grote waarde zijn, ongeacht welke rol hij vervult.

Het voorhoofd was ook in staat een dominante prestatie neer te zetten en zette al vroeg de toon door 36 punten te scoren samen met 16 boards. AD blijft het brood en de boter van deze Laker-aanval en zal de reden blijven dat de Lakers enig geluid maken in het Westen.

Los Angeles heeft er acht van de laatste twaalf gewonnen en zal een winstreak van drie wedstrijden meenemen op hun roadtrip. Hun eerste duel van de zes-game trip zal zijn tegen de Milwaukee Bucks, een team dat strijdt om een โ€‹โ€‹toppositie in de Eastern Conference.

Blijf op de hoogte voor meer Lakers-nieuws en updates. Zorg ervoor dat u ook meer bekijkt Spel Haus inhoud met baanbrekend nieuws uit de professionele en esports-wereld.