OnlyFriends winnen 2-1-serie van Kingpins in RUSH B CSGO-toernooi

Bronknooppunt: 2073425

OnlyFriends boekt een 2-1 serieoverwinning op Kingpins na een zenuwslopend spel 3.

OnlyFriends vs Kingpins Rush B CSGO-toernooioverzicht

• Online: Beste van 3
  • Winnaar gaat vooruit, verliezer degradeert naar lagere schijf.

7. Viaduct was overgebleven

Kaart 1: Mirage (keuze: OnlyFriends, winnaar: Kingpins, eindscore: 16:11)

De eerste map van de serie werd off-stream gespeeld en Kingpins wist het spel te winnen met een score van 16:11.

Kaart 2: Ancient (keuze: Kingpins, winnaar: OnlyFriends, eindscore: 16:13)

OnlyFriends trapte Ancient af door de pistoolronde aan de CT-kant te winnen, maar een gedwongen aankoop van Kingpins in de volgende ronde was voldoende om de score gelijk te trekken. De volgende twee rondes waren gemakkelijk te grijpen voor Kingpins voordat OnlyFriends hun tweede ronde op het bord zette. Een reeks foutloze uitvoeringen van Kingpins bezorgde hen een aanzienlijke voorsprong in de eerste helft van Ancient, die ze eindigden met een score van 9-6 in hun voordeel.

De tweede was een heel ander verhaal, OnlyFriends won de pistoolronde en zette de volgende twee rondes met gemak om tot een gelijkspel van 9-9. Kingpins heroverde opnieuw de leiding door twee opeenvolgende rondes te winnen, maar een verbazingwekkende aaskoppeling van 'Crazy_Gamer' in de 21e ronde hield hen tegen. Kingpins wist nog maar een paar rondes te winnen voor het einde van kaart 2 toen OnlyFriends het spel om 16:13 afsloot.

'Crazy_Gamer' werd uitgeroepen tot MVP van de tweede game met 25 kills en 20 doden met een ADR van maar liefst 101.50.

Kaart 3: Viaduct (Winnaar: OnlyFriends, Eindscore: 16:14)

Kingpins leek in een veel betere vorm te verkeren aan het begin van de derde game en won de eerste drie rondes aan de T-kant back-to-back voordat hun tegenstanders hun eerste punt pakten en de score vanaf daar gelijk maakten. De zes rondes die volgden werden gedomineerd door Kingpins, die erin slaagden hun voorsprong uit te breiden tot 9-3 voordat hun tegenstanders weer kalm werden. De eerste helft werd afgesloten met een stand van 10-5 in het voordeel van Kingpins.

Kingpins waren ook in staat om de pistoolronde aan de CT-kant te winnen, maar een gedwongen aankoop van OnlyFriends in de volgende ronde stelde laatstgenoemde in staat om de B-bomsite in te nemen en deze lang genoeg vast te houden zodat de C4 kon ontploffen. Kingpins besloot het voorbeeld te volgen en kocht gedwongen tijdens de volgende ronde, wat uiteindelijk zijn vruchten afwierp toen ze de ronde van OnlyFriends weggristen. Een andere gedwongen aankoop kwam van OnlyFriends in de 19e ronde, die ze opnieuw wonnen voordat ze van hun voordeel profiteerden en vijf opeenvolgende rondes kregen om hun score op 11-12 te brengen. 'ElVIS' moest in de volgende ronde een intense 1v1 winnen van 'Crazy_Gamer' om het momentum van zijn team terug te brengen in het spel. Het was echter niet genoeg om OnlyFriends tegen te houden, die vervolgens de wedstrijd met 16-14 in hun voordeel sloot.

'F1redup' nam de eerste plaats in het klassement van game 3 in met 26 kills en 20 doden en een ADR van 99.5.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons artikel te lezen. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en artikelen over Gaming en Esports, raden we je aan om het volgende te volgen PratenEsport on Google Nieuws.