SAW beseire Case for å få ESL Pro League sesong 17 konferanseplass

Kilde node: 1770152

SAW har kvalifisert seg til ESL Pro League sesong 17-konferansen og vunnet ESL Masters Spain sesong 12 etter å ha gått forbi Sak 2-1 på Feria Valencia stadion.

Den portugisiske troppen løste seg etter å ha kommet til kort i turneringens forrige sesong, hvor de endte som andreplass til FTW gå glipp av en plass på ESL Pro League sesong 16-konferansen.

roman hadde i gjennomsnitt en lag-høy 1.24 rating i finalen med tre kart

SAWs løp til deres førsteplass-visning begynte med en 2-0-kampanje gjennom gruppespillet, med Christopher “⁠MUTiRiS⁠” Fernandes og selskapet tar hjem seire over Gravitasjon 0 og Sak for å fullføre gruppe A som toppseedet.

SAWneste hinder kom i form av Movistar Riders i semifinalen. Michel «ewjerkz» Pinto traff skrittet hans rett på signalet og satte opp en 65-55 KD og 1.29 rating for å vinne laget hans en hardkjempet 2-1 seier og tjene dem en plass i den store finalen mot brasilianerne.

MUTiRiSs tropper ble gjort til å jobbe i deres tittelvinnende kamp til tross Sak å være over 100 plasser lavere i rangeringen; de tok knapt over brasilianerne 2-1 etter å ha vunnet deres kartvalg på Ancient 16-11, innrømmet en skjev Overpass 7-16, og deretter slått fiendene ut med en 16-12 resultatlinje på Nuke.

Les mer

Endpoint vinner 10. ESL Premiership-tittel, kvalifiserer til EPL Conference

SAW kom nylig inn blant de 30 beste på verdensrankingen – deres høyeste plassering siden juni 2021. De dukket også opp på Elisa Masters Espoo i november, men slet med å komme i gang, og tok bare én seier mot kompleksitet før de går ut av konkurransen på delt sisteplass.

Den portugisiske troppen er det 18. laget som bestiller plass på ESL Pro League sesong 17-konferansen, som er satt til å kjøre rett før starten av hovedbegivenheten i februar 2023. De resterende plassene vil bli fylt av vinnerne av ESLs flere andre nasjonale og internasjonale ligaer, med LAN-arrangementet som tilbyr seks ESL Pro League sesong 17 køyer.