Gen.G vs Sentinels Grand Final Recap – Masters Madrid

Kilde node: 2525132

Gen.G vs Sentinels-kampen er den siste serien av Masters Madrid, hvor vinnerne vil sikre seg en premie på $250,000 3, 2024 VCT-poeng og Valorants første internasjonale tittel i XNUMX.

De Mester Madrid Den store finalen er avsluttet, med Sentinels som tok trofeet mot det sørkoreanske dark horse-laget Gen.G. Denne serien gikk til avstanden ved å nå det femte kartet. Begge lag hadde utrolige øyeblikk, og her er vår korte oppsummering av en så spennende finale.

Gen.G vs Sentinels – Kartvalg

Å vinne finalen i den øvre braketten ga Gen.G kartvetofordelen. Sør-koreanerne utnyttet dette til fulle og forbød Lotus og Sunset – kart der Sentinels hadde sterke resultater på denne begivenheten.

Dette er en tøff kartpool for Sentinels, og de må ha et sterkt utseende for å sikre en stor finaleseier.

Gen.G vs Sentinels – Kart 1

Gen.G valgte deres klassiske dobbeltduellkomposisjon med Jett og Yoru og fortsatte å gå for deres uvanlige Astra-valg. Sentinels' komposisjon, derimot, er en mer vanlig komposisjon vi vanligvis ser sammenlignet med motstanderens dobbeltkontrollervalg.

Første omgang endte med 7-5 i Gen.Gs favør, da de startet på angrep og vant pistolen. Det var flere clutchspill fra sørkoreanerne, inkludert 3K fra Kim “Karon” Won-tae. Post-plantene deres så sterke ut med verktøy fra Viper, Astra og Sova.

Sentinels utlignet til 7-7 ved å vinne pistolene i andre omgang, men mistet raskt grepet etter å ha tapt mot en øko. Selv om nordamerikanerne så mye bedre ut enn forrige gang de spilte dette kartet, var Gen.G det bedre laget med god margin.

Etter økotapet tillot ikke sørkoreanerne en eneste runde å gå til fordel for motstanderne, med Byeon "Munchkin" Sang-beom som stengte Sentinels flere ganger mens han forsvarte B på Viper.

Rask statistikk:

• Score: Gen.G 13 – 8 Sentinels
  • Høyeste ACS: Zachary "zekken" Patrone (238)
  • Beste K/D: Zachary "zekken" Patrone (20-16)
  • MVP: Byeon «Munchkin» Sang-beom

Gen.G vs Sentinels – Kart 2

Sentinels gikk for en dobbel-initiator og en dobbel-kontroller-komposisjon på Bind, mens Gen.G hadde et vanlig komp med en Cypher i miksen og bare en enkelt Initiator.

Nordamerikanerne startet i forsvaret med en pistolseier, og så var det frem og tilbake mens begge lagene kjempet om kartkontroll gjennom mange langsomme runder.

Munchkin, igjen, hadde utrolige øyeblikk da omgangen endte med jevne scoringer.

Da de gikk i forsvar, sikret sørkoreanerne en enorm fordel ved å vinne pistolen og bonusen, og sikret ledelsen 9-6. Sentinels brøt til slutt økonomien til Gen.G ved å vinne fem påfølgende runder, men et tap mot en øko stoppet momentumet deres. Nok en 6-6 omgang førte kartet til overtid.

Noen flotte lesninger og utrolige kamper tillot Sentinels å ta Bind med en 14-12-score.

• Score: Sentinels 14 – 12 Gen.G
  • Høyeste ACS: zekken (253)
  • Beste K/D: Sacy (23–18)
  • MVP: zekken

Gen.G vs Sentinels – Kart 3

Begge lag brukte metakompet på Ascent, og omgangen endte med 6-6. Sentinels startet i forsvar, og de trengte en runde fordel i første omgang for å ha en bedre sjanse i angrep. Tyson "TenZ" Ngo og zekken gjorde utrolig mye for å stoppe pressene til Gen.G.

Sørkoreanerne vant pistolen og bonusen nok en gang i andre omgang, og scoret 10-6 i deres favør. Kim «t3xture» Na-ra, selv om han ble kontret noen ganger av zekken på den andre siden, hadde store utslag som hjalp Gen.G til å vinne 13-8.

• Beste K/D: t3xture (19-17)
  • MVP: t3xture

Gen.G vs Sentinels – Kart 4

Split skal være det beste Sentinels-kartet, men det var akkurat her Gen.G beseiret dem i deres siste møte. Nordamerikanerne gikk mot en dobbeltduell-komposisjon som ikke hadde noen Sentinel Agent, og de startet kartet i forsvar med en seier i pistolrunden.

Den klare helten i første omgang var 19 år gamle zekken, som hadde en 20-9 KD som hjalp Sentinels å sikre en 8-4 omgang.

Gen.G begynte raskt å jobbe for å jevne ut mållinjen på forsvaret, og startet med en pistolseier. Det nærmeste de kom dette målet var 10-11, og brøt motstandernes økonomi i runde 19.

TenZ hjalp laget hans med å komme tilbake med en 3K i øko-runden, noe som førte til en 13-10 seier og serien til det femte kartet.

• Score: Sentinels 13 – 10 Gen.G
  • Høyeste ACS: zekken (366)
  • Beste K/D: zekken (29-16)

Gen.G vs Sentinels – Kart 5

Du vet det er en flott finale når den når kart 5, og i dette tilfellet var det Icebox. Begge lag valgte et speilkomp med double-initiator og Killjoy som Sentinel.

Sentinels startet sterkt i forsvar, med Jordan "Zellsis" Montemurro dukket opp for laget for en 7-5-omgang i deres favør.

Sør-koreanerne kunne ikke finne noe svar mot Sentinels angrep, de vant bare en enkelt runde. Deres OP fant knapt noen verdi, og Sentinels hadde klare lesninger på nettstedstablene deres.

• Score: Sentinels 13 – 6 Gen.G
  • Høyeste ACS: TenZ (278)
  • Beste K/D: Zellsis (19-9)
  • MVP: Zellsis

Og med det er Sentinels våre Masters Madrid-mestere med en 3-2 seriescore. Dette laget har sakte steget til toppen fra sin off-season seier kl AfreecaTV Valorant League. Nordamerikanerne fortsatte sin utmerkede form ved å vinne Amerika Kickoff. Nå har de befestet seg ytterligere som det nåværende beste laget i verden.

Vi kommer til å se dette laget neste gang i Americas Stage 1, og potensielt i de neste Masters som finner sted i Shanghai.